Selamat Hari Malaysia uolls 😍.
Harini tak nak masak banyak-banyak. Habiskan balance daging korban haritu jer.
Daging masak black pepper in da house yaw 💃.
Cara Kak SS mudah jer.
🍭 Daging potong nipis
🍭 Bawang besar, bawang putih, halia { nak cepat blender jer semua }
🍭 Lada hitam & Lada putih { blender jugak .. Senang 😀}
🍭 Kicap
🍭 Sos tiram { ikut suka hati memasing }
Tumis bawang dan halia. Dah naik bau, masukkan lada hitam dan lada putih. Letak air sikit.
Dah didih , boleh lah masukkan daging. Masukkan kicap dan perasa. Masukkan sedikit sos tiram.
Biarkan kuah jadi pekat sikit. Taraaaaaaaaaa !
Selamat mencuba 😍.
#KakSS
#MenuLunch
senangnya resipe ni..nak try buatlah
ReplyDeleteJemput buat yer Radhia yer😍
Delete